Shopping Cart

No Proizvods in the cart.

Daikin FTXP50N/RXP50N Comfora

Onecta app:
Kontrolišite svoju unutrašnju klimu sa bilo koje lokacije putem pametnog telefona ili tableta

3-D protok vazduha:
Kombinuje vertikalno i horizontalno automatsko ljuljanje kako bi struja toplog ili hladnog vazduha cirkulisala do uglova čak i velikih prostora.

Econo mode:
Smanjuje potrošnju energije tako da se mogu koristiti drugi uređaji kojima je potrebna velika potrošnja energije. Ova funkcija je i ušteda energije.

Ušteda energije u stanju pripravnosti:
Potrošnja struje je smanjena za oko 80% kada se radi u stanju pripravnosti.

Praktično je nečujna:
Praktično nečujno: jedinica radi tako tiho da ćete skoro zaboraviti da postoji.

Noćni način rada:
Štedi energiju, sprečavajući prehlađenje ili pregrejavanje tokom noći.

187,990.00 RSD

image/svg+xml

Daikin FTXP50N/RXP50N Comfora

 

Daikin Comfora klima uređaj predstavlja idealno rešenje za one koji traže vrhunsku udobnost i energetsku efikasnost u svom domu ili kancelariji. Opremljen najnovijom inverter tehnologijom, Comfora model omogućava precizno i efikasno održavanje željene temperature, smanjujući pri tom potrošnju energije i buku. Energetski razred A++ u hlađenju i A+ u grejanju garantuje izuzetne performanse uz minimalne troškove.

 

Jedna od najistaknutijih karakteristika ovog modela je njegov sofisticirani sistem filtracije vazduha. Daikinov Flash Streamer tehnologija ne samo da hladi i greje prostor, već aktivno čisti vazduh od alergena, virusa i bakterija, čineći ga zdravijim za disanje. Dizajn je modern i diskretan, lako se uklapa u svaki enterijer bez narušavanja estetike prostora.

 

Za dodatnu pogodnost, Daikin Comfora klima uređaji su opremljeni pametnim funkcijama koje omogućavaju kontrolu uređaja preko mobilne aplikacije, bilo da ste kod kuće ili van nje. Ovo pruža korisnicima mogućnost da prilagode rad uređaja svojim dnevnim rutinama, štedeći energiju dok maksimalno uživaju u komforu svog prostora.

 

Daikin Comfora je više od klima uređaja; to je investicija u komfor, zdravlje i efikasnost, dizajnirana da zadovolji najzahtevnije korisnike koji traže pouzdanost i dugotrajnost.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Daikin FTXP50N/RXP50N Comfora“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *