Midea

Midea klima uređaji su prvi svetski proizvođači klima uređaja. Vrhunski klima uređaji održavaju vaš dom hladnim i udobnim tokom cele godine. Moćni pokretni klima uređaji za svaku vrstu sobe održavaće vam udobnost tokom dana i omogućiće vam uživanje u mirnom snu noću. Uživajte u hlađenju od sobe do sobe sa pokretnim klima uređajima koji vam omogućavaju da prilagodite svoje temperaturne preferencije ma gde se nalazili u kući. Kroz zid se Midea klima uređaji bez napora stapaju u vaš prostor, nudeći moćno hlađenje i udobnost. Uživajte u jednostavnoj i pogodnoj kontroli klime u bilo kom prostoru pomoću odvlaživača zraka dizajniranih za maksimalnu pokretljivost. Uživajte u kontroli klime u bilo koje godišnje doba. Pomoću moćnog PTAC Midea klima uređaja možete lako i efikasno hladiti ili grejati svoj dom.

Filter

O Midei

Midea proizvodi i specijalizovani su za uređaje i klima uređaje koji se trenutno proizvode u Kini. Njihovi proizvodi uključuju hladnjake, uređaje za naizmeničnu struju, mašine za pranje i sušenje veša i mašine za pranje sudova.

Midea je osnovana 1968. godine i globalna je kompanija sa preko 150 000 zaposlenih i prostire se u više od 195 zemalja. Kao javno uvrštena kompanija, takođe su na 253. mestu kao kompanija Forbes Global Fortune 500 i nudi jedan od najopsežnijih asortimana u industriji kućnih aparata.

Sedište kompanije Midea je u južnoj Kini i tu se izrađuju svi njihovi proizvodi.

Njihova misija i vizija

Obećanje kompanije Midea je „pružiti iznenađujuće prijateljska rešenja za one koji cene te sitne trenutke kod kuće“ i nedavno je pokrenut novi moto: „Midea - osećaj se kao kod kuće“.

Midea je takođe započela nekoliko velikih projekata, a poslednji projekat 2016. godine bila je instaliranje sofisticiranih rešenja za grejanje i klimatizaciju na svih 12 stadiona za sportske igre u Brazilu. Midea snažno podržava sport i ponosni je sponzorski partner FINA-e, Svetske plivačke federacije.

Midea sprovodi svoju strategiju da nastavi kao ogroma kompanije, sa težnjom za doslednim rastom koji je karakterističan za poslovanje svetske klase.

Shopping Cart

No Proizvods in the cart.

POZOVITE NAS
TELENOR MREŽA
POZOVITE NAS
A1 MREŽA
Dostupni filteri

Cena

Kategorije proizvoda

Robna marka

Kapacitet hlađenja

Energetska klasa hlađenja

Wi-Fi

Boja

Garancija

Zbog velikih promena cena na tržištu molimo vas da nas okrenete putem mobilnog telefona radi tačnosti. Cene i dostupne količine se mogu promeniti u bilo kom trenutku bez prethodne najave.