XIAOMI Prečišćivač vazduha 3H

17,990.00 RSD

  • True HEPA filter uklanja 99,97 % neželjenih čestica do 0,3 mikrona
  • Google Assistant i Amazon Alexa omogućavaju pametno kontrolisanje uređaja uz glasovne naredbe
  • Unapređen touch displej uz OLED tehnologiju
  • Upravljanje uz Mi Home aplikaciju

Opis

XIAOMI Prečišćivač vazduha 3H

380 m³/h PM CADR
Efikasniji i moćniji

380 m³/h PM CADR

Ispušta 6330 litara prečišćenog vazduha u minuti*

XIAOMI filter visoke efikasnosti efikasno uklanja PM2.5

3 sloja za prečišćavanje, svaki izuzetno efikasan

Laserski PM senzor visoke preciznosti

Osetljivo detektuje čak i blago zagađenje

OLED ekran osetljiv na dodir

Čist vazduh na dohvat ruke

Pametna glasovna kontrola APP+AI*

Upravljajte daljinski tako da dođete kući na svež vazduh

Otisak formata A4*

Kompaktan, tih, nenametljiv

Da li je vazduh koji udišete zaista čist? Od kada je prvi XIAOMI Prečišćivač vazduha 3H predstavljen 2014. godine, nikada nismo prestali da jurimo za vrhunskim performansama. Ovo poslednji izazov bio je poboljšati performanse uz očuvanje klasičnog izgleda prečistača. Naši inženjeri

Skrivene vazdušne hazare okružuju vaš dom zahtevaju potpuno efikasno rešenje 360

Klasična nadogradnja za lansiranje nove klasike

Od kada je prvi XIAOMI Prečišćivač vazduha 3H predstavljen 2014. godine, nikada nismo prestali da jurimo za vrhunskim performansama. Ovo
poslednji izazov bio

380 m³/h

PM CADR

22%

Povećanje PM CADR -a

45 m2

Efektivna veličina sobe*

8 m2

Efikasno povećanje veličine sobe*

Klasična nadogradnja za lansiranje nove klasike

Od kada je prvi XIAOMI Prečišćivač vazduha 3H predstavljen 2014. godine, nikada nismo prestali da jurimo za vrhunskim performansama. Ovo
poslednji izazov bio

Centrifugalni ventilator sa zadnjim nagibom +
Prilagođeni motor bez četkica
Moćna kombinacija koja

Kanal za vazduh pod pritiskom
Polirani unutrašnji zid za manji otpor vazduha

Velika rešetka za izlaz vazduha
Brz, ravnomeran protok vazduha

OLED ekran osetljiv na dodir
Kvalitet vazduha na prvi pogled, jednostavan za upotrebu čak i noću

Jednostavno dodirnite tastere na OLED ekranu da biste radili pročišćivač, a prijavljene informacije su vidljive na prvi pogled. Soba podaci o kvalitetu vazduha, radni status prečistača itd. su jasno prikazani. Svetlosni prsten u tri boje brzo vam govori o kvalitetu vazduha u prostoriji.

Laserski PM senzor visoke preciznosti
Osetljivo detektuje čak i blago zagađenje

XIAOMI Prečišćivač vazduha 3H dolazi sa laserskim PM senzorom visoke preciznosti koji detektuje mikroskopske čestice i izveštava o promenama kvaliteta vazduha u prostoriji u realnom vremenu. U automatskom režimu, prečistač se proaktivno podešava radi boljeg čišćenja.

Otisak veličine papira A4
-Ušteda prostora i prirodan osećaj

Klasičan, super-jednostavan dizajn. Kompaktan, sa a otisak manji od lista papira formata A4. Lepo se uklapa pored na kauču ili ispod prozorske daske da postane prirodni deo vašeg doma.

Tih i štedi energiju
Držite pročistač vazduha uključen 24 sata dnevno za dobar kvalitet vazduha

Uprkos poboljšanim performansama, XIAOMI Prečišćivač vazduha 3H je i dalje tih. In režim spavanja, nivo buke je čak 32dB (A)*. Visoka efikasnost motor bez četkica jednosmerne struje troši samo 38 V snage. Kada trčite 24 sati dnevno koristi do 1 kVh energije svaki dan, čak i manje od energije sijalica koja štedi gi.

* 380 m³/h PM CADR: Podaci iz Kineskog instituta za ispitivanje i inspekciju za inspekciju električnih aparata za domaćinstvo. Izveštaj br .: VCk-19-50389.

* Ispušta 6330 litara prečišćenog vazduha u minuti: Odnosi se na količinu vazduha koji se isporučuje kada je prečistač vazduha na najvišoj postavci. Izračunato na osnovu Mi Pročistača vazduha 3H sa PM CADR od 380m³/h. PM CADR podaci iz Kineskog instituta za ispitivanje i inspekciju za inspekciju električnih aparata u domaćinstvu. Izveštaj br .: VCk-19-50389.

* AI pametna glasovna kontrola: Glasovna kontrola dostupna je pomoću Google pomoćnika nakon povezivanja prečistača vazduha sa Google Home -om.

* Otisak veličine papira A4: Otisak uređaja XIAOMI Prečišćivač vazduha 3H je 24 cm k 24 cm = 576 c㎡. To je manje od površine lista A4 papira, koja iznosi 623,7 cm2.

* PM CADR je povećan za 22%: Ovo se upoređuje sa Mi Air Purifier 2S i izračunato je na osnovu PM CADR -a navedenog u Kineskom institutu za ispitivanje i inspekciju električnih aparata za domaćinstvo. PM CADR Mi Mi Air Purifier 2S je 310 m³/h; izveštaj br: VCk-19-50197. PM CADR Mi XIAOMI Prečišćivač vazduha 3H je 380 m³/h; izveštaj broj: VCk-19-50389.

* Efektivna veličina sobe 45m2*: XIAOMI Prečišćivač vazduha 3H je pogodan za površinu od 26–45m2.Na osnovu proračuna u Dodatku F.4 pročistača vazduha JS (GB/T 18801-2015): efektivna veličina sobe = PM CADR k (0,07–0,12) o PM CADR podaci iz Kineskog instituta za ispitivanje i inspekciju za inspekciju električnih aparata za domaćinstvo. Izveštaj br .: VCk-19-50389.

XIAOMI Prečišćivač vazduha 3H
XIAOMI Prečišćivač vazduha 3H

17,990.00 RSD

17,990.00 RSD

Shopping Cart

No Proizvods in the cart.

Dostupni filteri

Kategorije proizvoda